welkom in de muzikale wereld van

 
 

2019, we gaan er weer een mooi jaar van maken!


Een jaar met veel C’s: Concerten, Congressen en Colleges.


Concerten met sopraan Francis van Broekhuizen en het gloednieuwe programma ‘Bij Twijfel Hard Zingen’.

Dat programma gaan wij in het najaar door heel Nederland spelen. Francis zingt een klassiek lied, opera aria’s en heel mooie songs en vertelt met veel humor over ‘hoe zij geworden is zoals ze is’.


Concerten met het Oeral Kozakkenkoor: ‘wereldberoemd’ inmiddels door de Netflix-serie Fargo, waarin het koor te horen is in twee afleveringen. Inmiddels sta ik 25 jaar voor het koor en daar gaan we nog een klein feestje van maken.


Een heel bijzonder concert waar ik ook erg naar uitkijk vindt plaats op 25 mei (om 16.00 en 19.00 uur) in Groningen: het Noord Nederlands Orkest speelt samen met het Jostiband Orkest. Dat belooft een prachtige samenwerking te worden en ik mag meespelen.


Concerten waarbij ik de presentatie verzorg, staan ook weer in de agenda dit jaar o.a. ‘Moscow Nights’ in Elburg, het Florence Concours en het jazzfestival Florence Swingt in Den Haag, de finale van de Amsterdamse muziekprijs, het Havenkom Concert in Almere en het Van Lanschot Kerstconcert.


En concerten met een korte voorbereiding (soms een dag of een paar avonden) waarbij de ene keer een managementteam en de andere keer een koor van 300 mensen optreedt. De Kerst-Sing-A-Long in het Haagse Atrium is inmiddels een traditie, evenals de Kerst Samenzang in de Maria van Jessekerk in Delft.


Congressen, waar muziek klinkt, omdat ik als dagvoorzitter graag gebruik maak van een mooie vleugel, waarmee ik sprekers met een muzikaal miniportret kan introduceren, de spreektijd kan bewaken en een muzikale samenvatting kan verzorgen.


Colleges over muziek geef ik in De Doelen in Rotterdam: in vijf avonden behandel ik de verschillende periodes van de muziekgeschiedenis, samen met een gastspreker. Dit vierde seizoen zit volgeboekt maar na de zomer komt er een vijfde muziekcursus.


2019 belooft weer een mooi jaar te worden.


Hopelijk voor jou en voor U ook: alle goeds, goede gezondheid en veel geluk!


Een warme groet,

GREGOR BAK

WELKOM OP MIJN OFFICIËLE WEBSITE!

Zijn 2 grote passies... muziek en presenteren.

En laten die twee nu prachtig samengaan!

De ene keer met het accent op muziek

en de andere keer op presentatie.

Als pianist zowel als presentator is hij bijzonder veelzijdig.

Van klassiek tot pop

en van een zwaar congres tot een luchtige quiz.


Hij stelt slechts een voorwaarde:

hij moet het zelf leuk vinden!

Ervaar de muzikale wereld van Gregor Bak...

GREGOR BAK