welkom in de muzikale wereld van

 
 


2019, tot nu toe een mooi jaar! Met veel afwisseling, creativiteit en spannende projecten. En na een prachtige zomer staan er nog veel C’s op het programma: Concerten, Congressen en Colleges.


Concerten met sopraan Francis van Broekhuizen en het gloednieuwe programma ‘Bij Twijfel Hard Zingen’. Francis zingt een klassiek lied, opera aria’s en heel mooie songs en vertelt met veel humor over ‘hoe zij geworden is zoals ze is’.   Zie hier de speellijst.


Concerten met het Oeral Kozakkenkoor: ‘wereldberoemd inmiddels door de Netflix-serie Fargo, waarin het koor te horen is in twee afleveringen. Inmiddels sta ik 25 jaar voor het koor en daar gaan we nog een klein feestje van maken. We zingen dit jaar nog in België op een Internationaal Korenfestival in Zaventem, een mooi ‘Allerzielen Concert’ in Utrecht en natuurlijk een aantal kerstconcerten: in Winterswijk, Twisk, Heiloo en ons traditionele concert in (op) Scheveningen.


Concerten met een korte voorbereiding (een dag of een paar avonden) staan ook weer op het programma: soms met een managementteam en de andere keer met een koor van 300 mensen. Dit jaar al weer de 5e Kerst-Sing-A-Long in het Haagse Atrium, een groot en feestelijk spektakel (met Francis als gast) en de 17e editie van de Kerst Samenzang in de Maria van Jessekerk in Delft.


Congressen, waar muziek klinkt, omdat ik als dagvoorzitter graag gebruik maak van een mooie vleugel, waarmee ik sprekers met een muzikaal miniportret kan introduceren, de spreektijd kan bewaken en een muzikale samenvatting kan verzorgen.


Colleges over muziek geef ik in De Doelen in Rotterdam: in vijf avonden behandel ik de verschillende periodes van de muziekgeschiedenis, samen met een gastspreker. Dit najaar begint de 5e muziekcursus.


Ik hoop dat het najaar voor u en jou ook mooi mag worden.

Alle goeds, goede gezondheid en veel geluk!


Een warme groet,

GREGOR BAK

WELKOM OP MIJN OFFICIËLE WEBSITE!

Zijn 2 grote passies... muziek en presenteren.

En laten die twee nu prachtig samengaan!

De ene keer met het accent op muziek

en de andere keer op presentatie.

Als pianist zowel als presentator is hij bijzonder veelzijdig.

Van klassiek tot pop

en van een zwaar congres tot een luchtige quiz.


Hij stelt slechts een voorwaarde:

hij moet het zelf leuk vinden!

Ervaar de muzikale wereld van Gregor Bak...

GREGOR BAK