welkom in de muzikale wereld van

 
 2020, we gaan er weer een mooi jaar van maken!


Een jaar met veel C’s: Concerten, Congressen en Colleges.


Concerten met sopraan Francis van Broekhuizen: zij zingt klassiek lied, opera aria’s en heel mooie songs en vertelt met veel humor over de muziek die ze zingt en ‘hoe zij geworden is zoals ze is’.


Concerten met het Oeral Kozakkenkoor: ‘wereldberoemd’ inmiddels door de Netflix-serie Fargo, waarin het koor te horen is in twee afleveringen en... door het optreden in december 2019 bij Podium Witteman.


Concerten, waar ik de presentatie verzorg, staan ook weer in de agenda dit jaar: o.a. het Florence Concours en het jazzfestival Florence Swingt in Den Haag, het Steinway Pianoconcours in Amsterdam, het Havenkom Concert in Almere en ‘Christmas Classics at the movies’ in het Concertgebouw.


En Concerten / Sing-A-longs met een korte voorbereiding (soms een dag of een paar avonden) waarbij de ene keer een managementteam en de andere keer een koor van 300 mensen optreedt. De Vlaggetjesdag Sing-A-Long in de Scheveningse haven is inmiddels een traditie, net als de Kerst-Sing-A-Long in het Haagse Atrium en de Kerst Samenzang in de Maria van Jessekerk in Delft. En niet te vergeten dit jaar voor de 10e keer: de Sing-In van La Scuola in Delft.


Congressen, waar muziek klinkt, omdat ik als dagvoorzitter graag gebruik maak van een mooie vleugel, waarmee ik sprekers met een muzikaal miniportret kan introduceren, de spreektijd kan bewaken en een muzikale samenvatting kan verzorgen.


Colleges over muziek geef ik in De Doelen in Rotterdam: in vijf avonden behandel ik de verschillende periodes van de muziekgeschiedenis, samen met een gastspreker.

Dit seizoen vindt de 5e muziekcursus plaats.


2020 belooft weer een mooi jaar te worden.


Hopelijk voor jou en voor U ook: alle goeds, goede gezondheid en veel geluk!


Een warme groet,


GREGOR BAK

WELKOM OP MIJN OFFICIËLE WEBSITE!

Zijn 2 grote passies... muziek en presenteren.

En laten die twee nu prachtig samengaan!

De ene keer met het accent op muziek

en de andere keer op presentatie.

Als pianist zowel als presentator is hij bijzonder veelzijdig.

Van klassiek tot pop

en van een zwaar congres tot een luchtige quiz.


Hij stelt slechts een voorwaarde:

hij moet het zelf leuk vinden!

Ervaar de muzikale wereld van Gregor Bak...

GREGOR BAK