Gregor heeft vanaf zijn 18e altijd muziek gemaakt met verschillende koren.

Zo was hij werkzaam bij het R.O.K. (Rijswijk), Gemengd koor Con Amore (Rijswijk), Het Zeister Mannenkoor, Het Haags Matrozenkoor, Gemengd koor Inspirited (Rijswijk) het Haags Shellkoor en Cantiamo Delft. Het langste 'dienstverband' als dirigent had hij met het bekende Oeral Kozakkenkoor in Den Haag, waar hij in 2023 na een 30-jarig dirigentenjubileum afscheid nam. 

Daarnaast is hij als dirigent/pianist actief op allerlei Sing-A-Long’s en Zangdagen. De ene keer met een klein gezelschap in een paar uur iets instuderen en opnemen/uitvoeren, de andere keer met een gelegenheidskoor een paar avonden studeren en een grote Kerst-Sing-A-Long begeleiden.

Daarnaast verleent hij zijn medewerking, als inspirerend en enthousiast dirigent, aan bijvoorbeeld de Kerstvolkszang in Delft, de Vlaggetjesdag Sing-A-Long en het korenfestival Terug Naar De Kust in (op) Scheveningen. 

Het gekste wat hij op ‘samenzang-gebied’ heeft gedaan was het project, naar eigen idee, ‘De Zingende Flat’, waarbij hij met flatbewoners muziek instudeerde en uitvoerde. Zowel in Delft als Loosduinen klonk er zang vanaf de galerijen en stond Gregor als dirigent/pianist in een hoogwerker voor de flat.