Zijn landelijke bekendheid verwierf hij met name als presentator van populaire televisieprogramma’s zoals C-Majeur, Schoolstrijd, Zo Vader Zo Zoon en De Zingende Zaak. Van huis uit is Gregor echter musicoloog en pianist. Na zijn middelbare schoolopleiding en (klassieke) pianostudie studeerde hij muziekwetenschap aan de Rijksuniversiteit in Utrecht. Tijdens en na zijn studie was hij een aantal jaren werkzaam als docent muziek op verschillende middelbare scholen.

Als pianist is hij heel veelzijdig: van klassiek tot pop en van cabaret tot musical, Gregor beheerst veel stijlen. Daarnaast is hij actief als componist/arrangeur en begeleidde hij een groot aantal Nederlandse vocalisten onder wie de sopraan Miranda van Kralingen, de chansonnier Philippe Elan en sopraan Francis van Broekhuizen.

In 2019 reisde hij met Francis door het land voor 35 theaterconcerten met de veelzeggende titel ‘Bij Twijfel Hard Zingen’. In 2022 volgde van dit programma een reprise in diverse theaters. In 2024 gaan Francis en Gregor met de nieuwe voorstelling 'Schandalig mooie opera' op stap naar 44 theaters. 

In zijn ‘act’ Muziek-Cabaret-Op-Maat legt hij talloze verrassende links tussen muziek en het onderwerp van uw symposium, vergadering, congres, bedrijfsfeest of jubileum. Bijvoorbeeld als energieke openingsact of als spetterende afsluiting.

Gregor is al vele jaren een graag geziene gast en muzikaal adviseur bij het Jostiband Orkest; een rol die hij regelmatig en met heel veel plezier vervult. Want laten we eerlijk zijn, wat is er nog leuker dan met het bekendste orkest van Nederland te mogen samenspelen?!