Gregor Bak is sinds september elke dinsdag vaste gast in het programma ‘Debby en haar Mannen’ van Omroep West. Een gezellige boel op radio en tv.

In een huiskamerstudio presenteert Debby Roukens elke dag een programma boordevol gasten, gezelligheid en gedoe. Debby doet het elke dag met één van ‘haar’ mannen: Sjaak Bral, Gregor Bak, Pierre Wind, Frits Huffnagel en Fred Zuiderwijk komen wekelijks naar de studio. En wat er dan allemaal gebeurt? In elk geval wordt het een gezellige boel op radio en tv.

Debby en haar Mannen is een unieke radiobeleving, het programma is elke werkdag tussen 10.00 en 13.00 uur te horen op Radio West en tegelijk rechtstreeks te volgen op TV West.
‘Het is echt een superleuk programma’, zegt Debby. ‘Ik heb maar liefst vijf mannen. Eén voor elke dag. Dat maakt iedere dag al een verrassing.’

Radio West is vooral een zender van en voor de luisteraars. Zij zijn dus van harte welkom in het programma. ‘Dat is bijzonder’, vertelt Debby enthousiast. ‘We zetten de studiodeuren open voor groepen en clubs. Als je het met je leesclub over je favoriete boek wilt hebben, dan kan dat gewoon. Wat dan ook. Elke dag is anders, nieuw en verrassend.’
Debby: ‘Elke dag spelen we een radiospel waar mooie prijzen mee te winnen zijn. En we ontvangen gasten in de huiskamerstudio, zoals bijvoorbeeld een tuinman met leuke tips of een paragnost waar je vragen aan kunt stellen. Nou ja, je begrijpt, elke dag is anders, nieuw en verrassend.’