Vrijdag 25 oktober 2019 hebben we op een prachtige manier stilgestaan bij het feit dat ik 25 jaar dirigent ben bij het Oeral Kozakkenkoor. De leden van het koor hebben mij verrast met een geweldige avond waar we samen met familie, vrienden en alle zangers en oud-zangers terug hebben gekeken op een mooie tijd. Diverse hoogtepunten uit die 25 jaar passeerden de revue; de 3 cd's die we hebben opgenomen, de bijzondere concertreizen naar Oekraine en Wenen, de optredens in het Concertgebouw voor Amsterdamse schoolkinderen die onze liederen uit volle borst meezongen (met speciaal gemaakte Nederlandse teksten :-)), de radio- en televisieoptredens, de talloze concerten samen met dat geweldige ensemble Uzory uit Mikolayiv (Oekraine) en onze dierbare vriendschap, maar ook de emotionele momenten dat we zongen op een afscheid van een van onze zangers. We hebben geproost op de afgelopen 25 jaar en op de toekomst!!